RODA DE PREMSA

'La isla de las tentaciones' també tindrà gala els diumenges i emetrà el seu debat els dimarts

Mediaset ha presentat aquest dilluns les novetats de la segona edició del 'reality show'

collage-dkjnfkjjknkjnrre

collage-dkjnfkjjknkjnrre

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco ja ho té tot preparat de cara a l’estrena de ‘La isla de las tentaciones’, que aterra aquest dimecres 23 de setembre amb la sèrie ‘Mujer’ (Antena 3) com a principal rival a batre. Mediaset ha organitzat aquest dilluns una roda de premsa virtual, a la qual ha assistit YOTELE, per presentar davant els mitjans les novetats principals del ‘reality show’, la primera edició del qual es va convertir en un autèntic fenomen social i d’audiències durant el primer trimestre d’aquest any. 

Mediaset tornarà a apostar per l’emissió «transversal» de ‘La isla de las tentaciones’. Aquest any les gales es veuran a Telecinco la nit de dimecres i de diumenge, mentre que el debat presentat per Carlos Sobera arrencarà els dimarts a la cadena principal per fer el salt després a Cuatro

Sandra Barneda, que s’estrena al capdavant del ‘reality’ en relleu de Mónica Naranjo, qualifica aquest nou repte com «una experiència única». «Tot el que es veu és real al 100%», afirma la presentadora: «Vaig dir que tots som fràgils en l’amor i ho ratifico». 

Respecte al seu paper en les fogueres, Barneda explica que ha de fer «un treball de contenció perquè es pateix, ho he passat bastant malament». «Quan soc a les viles soc més pròxima i els puc ajudar», assegura durant la roda de premsa. 

Entre les novetats d’aquesta segona edició destaca «el collar del veto» i l’arribada de dos temptadors coneguts pels espectadors. Respecte a les possibles filtracions, des de la cadena no li donen importància: «Com que aquí no hi ha guanyadors hi ha poc a revelar». 

Notícies relacionades

El rodatge de ‘La isla de las tentaciones’ es va haver de paralitzar durant uns dies a causa de la Covid-19. «Es va gestionar seguint els protocols. Vam haver de parar durant tres o quatre dies mentre s’efectuaven les proves i els aïllaments», explica Manuel Villanueva, director de continguts de Mediaset. 

(En elaboració)