VA QUEDAR EN UN ENSURT

María Lapiedra té un accident amb el cotxe i s'estavella contra un edifici

L'excol·laboradora de 'Sálvame' va encastar el vehicle contra el balcó d'una vivenda que ha quedat «destrossada»

maria-lapiedra-2

maria-lapiedra-2

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Sálvame’ rebia una allau de crítiques dimecres passat pel tractament de l’accident de la parella d’un dels seus col·laboradors. El programa va assegurar que al final de la tarda revelaria tots els detalls i la identitat de la persona implicada, però es va acomiadar sense aclarir què havia passat. Finalment, aquest dijous vam poder saber que María Lapiedra era la persona que havia patit un aparatós contratemps amb el cotxe quan es dirigia a la perruqueria.

La parella de Gustavo González va acabar encastant el vehicle contra el balcó d’una vivenda, tal com ella mateixa va explicar en declaracions al programa de Telecinco: «Tinc un cotxe automàtic i pensava que el fre estava ben posat. Em vaig girar per veure la Mia [la seva filla] i resulta que li vaig donar amb el pedal a l’accelerador i em va marxar el cotxe. És que com que és automàtic és un embolic». 

Notícies relacionades

La persona que era a l’interior de l’edifici no va patir cap mal però la vivenda va quedar «destrossada», segons va comentar l’excol·laboradora de ‘Sálvame’: «La propietària al final bé, perquè com era vell, l’hi arreglen i l’hi deixen nou. Jo em sentia súper malament per ella». 

Ahir ‘Sálvame’ va emetre diversos vídeos i fotografies dels moments posteriors a l’accident, en què es pot veure Lapiedra visiblement nerviosa i abraçada a la perruquera. Afortunadament, tot va quedar en un gran ensurt i no es van haver de lamentar danys personals. 

Temes:

Sálvame