EN EL 'RASCA DEL AMOR'

El descortès comentari d'un comensal de 'First dates': «¿Relació oberta amb l'edat que tens?»

El Jesús va fer aquesta afirmació davant les càmeres del 'dating' després que la Noelia assegurés que no li importaria mantenir una relació d'aquest tipus

collage-dhjhdhjewhjfrhjhjrehrehjr

collage-dhjhdhjewhjfrhjhjrehrehjr

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El restaurant de ‘First dates’ és un lloc on alguns comensals poden fer molt parlar amb certes afirmacions i reaccions. Aquest és el cas del Jesús, un home de 45 anys, que va fer un controvertit comentari després que la Noelia li admetés que mantindria una relació oberta mentre jugaven al ‘Rasca del amor’ en el transcurs de la seva cita: «¿Relació oberta amb l’edat que tens?».

«M’ha caigut el món a sobre. Si en tens dues o tres amb sort... Amb aquesta cara, no. Jo no vull una relació oberta; vull una noia normal. Soc de la vella escola. Dels anys 80 i de la cinquena de Naranjito. Soc home d’una sola dona», va explicar el Jesús quan estava sol davant les càmeres del ‘dating’ de Cuatro.

Notícies relacionades

Deixant a part aquest moment, el cert és que el Jesús i la Noelia van comprovar que eren pols completament oposats al llarg del sopar que van compartir, ja que no van tenir ni el més mínim àpex de cómplicidad ni ‘feeling’. «Un quan ve a una cita a cegues en la qual tens possibilitats de conèixer la teva mitjana taronja, ha de saber a quines lligues juga. No pots anar d’NBA quan ets de tercera regional», va afirmar l’home en un altre total a càmera.

La incompatibilitat de tots dos va ser determinant en la decisió final. Després de no coincidir en gaires assumptes, tots dos van estar d’acord i van assegurar que no volien tenir una segona cita amb l’altre. «No hi ha hagut química. Podem ser dues persones que es portin molt bé, però ‘feeling’ amorós, no», va explicar la Noelia abans de marxar sola del restaurant de ‘First dates’.