ESTRENA A TVE

Així ha sigut el debut de Mónica López a 'La hora de La 1': «Aquesta és la televisió de tots»

La presentadora s'ha posat al capdavant del nou magazín matinal amb una entrevista a Pedro Sánchez

la-hora-de-la-1

la-hora-de-la-1

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

TVE ha estrenat aquest dilluns, 7 de setembre, els seus renovats matins amb Mónica López. La presentadora s’ha posat al capdavant de ‘La hora de La 1’ amb un convidat d’excepció, Pedro Sánchez, que ha abordat tota mena de temes com la crisi del coronavirus, la negociació dels pressupostos o l’actual escenari polític.

Abans d’entrevistar el president del Govern, López s’ha adreçat als espectadors de TVE i ha compartit el seu entusiasme davant l’inici d’aquesta nova aventura televisiva: «Algú va dir que la il·lusió no es menja però alimenta moltíssim. Aquest és el nostre motor, la il·lusió d’acompanyar-los cada matí». 

   Així ha sigut l’arrencada de ‘La Hora de la 1’ 

«Aquí tindran les anàlisis més rigoroses, estarem enganxats a l’última hora però també posarem els llums llargs per a les reflexions de fons. No volem parlar d’oïda, tindrem els experts més prestigiosos del país», ha afegit López, que aquest matí ha comptat amb Celia Villalobos, Marta Nebot, Enric Juliana i Ana Pardo de Vera, entre d’altres, a la seva taula de debat: «No volem augmentar la bronca, veuran debats de guant blanc»

Notícies relacionades

Consum, educació, ciència o salut seran alguns dels temes que tindran cabuda a ‘La hora de La 1’, que també estarà pendent de les peticions dels espectadors: «Els escoltarem a vostès, recollirem les seves denúncies i inquietuds. Aquesta és la televisió pública, la de tots». 

«Per a aquest equip és un enorme honor assumir aquest gran repte en un any tan difícil. Un any en què hem de viure amb una incertesa que de vegades angoixa. Cada dia, des de les 08:00 fins a les 13:00 estarem aquí per veure en directe tot el que està passant. Estarem sempre al seu costat, tenen el nostre compromís», ha finalitzat. 

Temes:

TVE