ACALORADA DISCUSSIÓ

Carlota Corredera i Gema López, enfrontades a 'Sálvame': «Acabes de tirar el teu propi programa»

La presentadora i la col·laboradora van protagonitzar un fort enfrontament per una informació de Laura Fa

gema-carlota

gema-carlota

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carlota Corredera i Gema López van mantenir aquest dilluns una forta topada a ‘Sálvame’. El motiu no va ser cap altre que la informació de Laura Fa sobre la suposada pel·lícula de Santiago Segura amb les Camposdesmentida pel mateix director aquest cap de setmana a ‘Viva la vida’. No obstant, la col·laboradora sembla que no estava del tot equivocada, ja que sembla que va ser Carmen Borrego quei va fer una proposta d’aquest estil al cineasta. 

«Al final la culpa és meva per explicar una cosa que vaig explicar malament», va dir Laura Fa per reconèixer el seu error a l’hora de donar la notícia. Després dels aclariments de la col·laboradora, el debat al plató de ‘Sálvame’ es va centrar precisament en aquest error. «El problema és com es va donar el titular. El problema de Laura va ser donar credibilitat a Carmen Borrego, i el que estem fent avui és desmuntar la credibilitat de Carmen», va defensar Gema López. 

Carlota Corredera, per la seva banda, va apuntar que la notícia no es va explicar bé: «No és el mateix dir que Santiago Segura vol fer una pel·lícula amb les Campos a dir que Carmen Borrego explica al seu entorn que Santiago Segura vol fer una pel·lícula amb elles». 

«¿I treballant a ‘Sálvame’ quin titular donem?», va qüestionar Gema, mentre la tensió anava en augment. «¿Puc parlar? T’ho agrairia», la va tallar la presentadora per defensar el seu programa: «A l’‘ABC’, a ‘El País’, a ‘Sálvame’ i a ‘Informativos’ pots donar el primer titular, però hauràs de dir després la font»

Notícies relacionades

Una visió molt diferent va mostrar la col·laboradora. «¡Tururú! Aquí no diem les fonts ni que ens matin, i després fem programes buscant el talp i la font tres mesos. Aquí estem exigint unes coses perquè és Carmen Borrego», va deixar anar Gema, cosa que provocar l’enuig de Carlota: «¿M’estàs dient que poso Carmen davant de Laura?».

«Ho acabes de fer», va afirmar la tertuliana sense dubtar-ho. «Doncs estàs molt equivocada. I estàs molt equivocada tirant el teu propi programa. ¿El periodisme que fem aquí què és?», va contraatacar la substituta de Jorge Javier Vázquez, que va preferir tancar el tema: «Discrepo absolutament amb el que ha dit Gema». 

Temes:

Sálvame