A LES 22:00

Diana Navarro i Cayetana Guillén Cuervo, entre les convidades de 'Typical spanish' a La 1

typical-spanish

typical-spanish

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La 1 emet aquesta nit a partir de les 22:00 hores una nova entrega de ‘Typical spanish’Vicky Martín Berrocal capitanejarà de nou a l’equip blau, aquesta vegada integrat per la cantant Diana Navarro, l’actor Antonio Molero i l’humorista Xavier DeltellFlorentino Fernández estarà acompanyat per l’actriu Ana Fernández, l’actriu i presentadora Cayetana Guillén Cuervo i el còmic Paco Collado

El duel per demostrar quin equip sap més sobre la cultura i els costums d’Espanya està servit. ‘Cuando zarpa el amor’, de Camela, serà el tema encarregat d’obrir la nit. Durant tot el programa la música en directe de la banda lluirà en proves com ‘Adivina la música’ o ‘Grandes Éxitos’.

Després d’un inici amb molt ritme, Frank Blanco recuperarà moments icònics del Fons Documental de RTVE per posar a prova les celebrities amb ‘Lo vi en la tele’, on l’última gala dels Goya o la mítica escena entre Michel i Valderrama seran protagonistes. 

Notícies relacionades

I dels coneixements sobre televisió passaran a la geografia amb ‘La Vuelta a España’. En aquesta ocasió, en lloc de jeroglífics, els convidats hauran de desxifrar lletra a lletra el nom d’una localitat espanyola per després ubicar la mateixa sobre el mapa, amb el formatge de cabra payoya com a marca.

També s’enfrontaran al ‘Camino de Santiago’ pujats a una bicicleta estàtica mentre completen dits i refranys espanyols que els aniran llegint els capitans. Els dos equips també seran desafiats amb jocs com ‘Sujetaletras’ o ‘Regalo envenenado’.

Temes:

TVE