S'ESTRENA AVUI

De Parla a Malasaña: així és 'Por H o por B', la nova comèdia espanyola d'HBO

Marta Martín i Saida Benzal són les protagonistes de la sèrie, que s'estrena aquest dimecres a la plataforma

por-h-o-por-b

por-h-o-por-b

1
Es llegeix en minuts

HBO està d’estrena. Aquest dimecres 22 de juliol aterra a la plataforma la primera temporada de ‘Por H o per B’, una nova sèrie espanyola dirigida per Manuela Burló Moreno que realitza un retrat del Malasaña actual, seguint els passos de dues amigues de Parla que es muden al conegut barri del centre de Madrid.

La comèdia està protagonitzada per Marta Martín i Saida Benzal, que reprenen els personatges als que ja van donar vida en l’aclamat curtmetratge ‘Pipas’, nominat al Goya i també dirigit per Burló Moreno. 

Brays Efe, Itziar Castro, Javier Bódalo, Mariona Terés, Dani Pérez Prada, David Fernández, Richard Collins Moore Fernando Albizu són altres dels noms que formen part del repartiment de la sèrie.

Notícies relacionades

‘Por H o por B’ està formada per deu episodis de mitja hora de durada, produïts per Globomedia i Lacoproductora per a HBO Europe a Espanya, amb Javier Pons i Jorge Pezzi com a productors executius.

Sinopsi de ‘Por H o por B’

Amb el madrileny barri de Malasaña convertit en un personatge més, ‘Por H o por B’ és una comèdia protagonitzada per Hache i Belén, dues amigues de Parla que es retroben quan totes dues es muden al centre de Madrid, al barri més ‘cool’: Malasaña. L’inevitable xoc cultural entre els dos mons donarà lloc a una successió de catàstrofes de divertidíssimes proporcions. Una comèdia en què es donen la mà l’amistat sense fissures, la recerca de la identitat i el postureig més descarat.

Temes:

HBO