A LES 23.10

La Capadòcia i Pamukkale, pròximes destinacions d''Españoles por el mundo' a La 1

espaolesenelmundo capadociaypamukkale-5

espaolesenelmundo capadociaypamukkale-5

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La 1 de TVE emet aquesta nit una nova entrega d’‘Españoles por el mundo’. A falta de viatges internacionals a causa de la Covid, el programa portarà els espectadors a la península de l’Anatòlia per descobrir els increïbles paisatges naturals i el llegat ancestral de la Capadòcia i Pamukkale, a Turquia.

La María Jesús, la María, l’Estefanía, la Raquel i la Marta seran els guies d’aquest periple de la mà del reporter Gorka Vallejo. Començarà el viatge a la capital, Ankara, on María Jesús, una mestressa de casa de Zamora que fa només un any que és a Turquia, descobrirà els espectadors la fascinant bellesa geològica de la Capadòcia en globus. 

Notícies relacionades

I després, Estefanía, una professora d’espanyol gaditana, i María, veterinària de Terrassa, convidaran a disfrutar de l’anomenat caribe turc a l’Anatòlia, a recórrer els seus carrers, la Porta d’Adrià, les restes del teatre romà d’Hieràpolis i les piscines naturals de Pamukkale.

Sense abandonar les aigües del mar Egeu, la Marta, una mestressa de casa barcelonina que viu des de fa més de dues dècades a Turquia, mostrarà les platges d’Akyarlar i la Porta de Myndos a Bodrum; i la Raquel, una jove veterinària madrilenya mostrarà la gastronomia, les platges i aigües turqueses de Marmaris, a la província de Muğla.

Temes:

TVE