XARXES SOCIALS

José Luis Gil s'acomiada de 'LQSA' a l'espera de conèixer el futur de la sèrie

Telecinco prendrà una decisió sobre la continuïtat de la comèdia abans de l'agost

jose-luis-gil

jose-luis-gil

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El futur de ‘La que se avecina’ encara és una incertesa. L’equip de la sèrie es va acomiadar fa unes setmanes de Mirador de Montepinar, el decorat en què han transcorregut les trames de les dotze temporades i que ja ha sigut desmuntat. Des d’aleshores, els actors que treballen en l’exitosa comèdia de Telecinco s’han anat acomiadant dels seus personatges pel que pugui passar, i un dels últims a fer-ho ha sigut José Luis Gil

L’intèrpret que dona vida a Enrique Pastor en la ficció creada per Alberto i Laura Caballero, ha compartit una fotografia amb Jordi Sánchez (Antonio Recio) Nacho Guerreros (Coque), els seus companys de rodatge. «La meva última seqüència a ‘LQSA 12’ en la millor companyia. ¡Infinites gràcies a tot l’equip! ¡Fins sempre!», ha escrit l’actor en el seu compte de Twitter, cosa que ha despertat més dubtes sobre el futur de la sèrie. 

De moment, l’únic segur és que ‘La que se avecina’ dirà adeu als espectadors tal com la coneixem. Els seus seguidors hauran d’acomiadar-se de Mirador de Montepinar durant la segona tanda d’episodis de l’actual temporada, però això no significa que la sèrie de Contubernio arribi a la seva fi

Notícies relacionades

Segons va revelar fa uns dies Manuel Villanueva, director de continguts de Mediaset, el grup de comunicació prendrà una decisió sobre el futur de la comèdia de manera imminent. «Tenim una conversa pendent amb Alberto i Laura. Tenim algunes idees i crec que farem una proposta en comú abans d’agost», va explicar. 

Es pot recordar que hi ha diverses possibilitats sobre la taula, des d’un ‘spin-off’ fins a un canvi d’escenari que doni lloc a trames renovades però amb la mateixa essència que ha enganxat milions d’espectadors. No obstant, encara caldrà esperar unes setmanes més per conèixer el que passarà finalment amb la sèrie estrella de Telecinco.