A 'SÁLVAME'

Alonso Caparrós es trenca al recordar les festes del seu passat: «Eren un infern i jo el dimoni»

El col·laborador va confessar que va fer mal a moltes persones en algunes de les festes privades en què participava

alonso-caparros

alonso-caparros

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Durant els últims dies, les suposades festes privades organitzades per futbolistes han sigut un dels temes més comentats al plató de ‘Sálvame’. En el programa d’ahir, Alonso Caparrós va confessar que ell mateix ha participat en aquest tipus d’esdeveniments i es va acabar trencant al recordar alguns dels episodis més foscos de la seva vida. 

El debat es va anar desviant fins que tot el protagonisme va recaure en el col·laborador, que va voler obrir-se en canal davant de l’audiència. «A qualsevol d’aquestes noies que hagin estat amb mi en aquesta situació, des d’aquí i amb molta vergonya, els vull demanar perdó des del més profund del meu cor», va dir Caparrós al plató de Telecinco. 

«Aquí passem per llocs que són tremends. Parlem d’aquestes festes, de si les noies o els nois de companyia van o deixen d’anar com si fos una elecció lliure», va apuntar, abans de lamentar que «molta gent que no té les eines o la capacitat d’elegir». «El que jo he vist en aquests llocs no és recomanable per a ningú», va assegurar. 

Alonso Caparrós: «No sé si podré perdonar-me»

Davant de la cruesa del seu testimoni, Kiko Hernández va decidir emportar-se Caparrós a una zona apartada del plató per xerrar amb ell en un ambient més íntim. Visiblement emocionat, va compartir l’evolució que ha experimentat durant els últims anys: «Fins fa poc, l’únic que veia era el que la resta del món m’havia fet a mi o el que jo m’havia fet a mi mateix. A mesura que la teva ment va aclarint, el que va aparèixer en la meva vida era el que jo li havia fet a la resta del món». 

Notícies relacionades

Durant la seva conversa amb Kiko, el tertulià va assegurar que no sap si podrà perdonar-se algun dia tot el dolor que va causar en aquelles festes: «Hi havia sofriment però no en moments concrets. És el sofriment del que saps que estàs fent amb gent que, per diferència d’edat o condició, és manipulable».  «Hi havia presència de determinades substàncies, era un infern i jo he estat com a dimoni. Han sigut molts anys de fer patir els altres. Família, amics i estranys», va apuntar. 

Al ser preguntat sobre algunes de les pitjors situacions que recorda, Caparrós va respondre que és «inconfessable»: «En els últims temps, la gent s’espantava al veure’m arribar». Per aclarir aquest assumpte, el presentador va voler saber si alguna persona va poder haver-lo denunciat, però el protagonista es va mostrar taxatiu: «No, en cap cas. Si el que em vols preguntar és si alguna vegada he anat més enllà del permès o del legal, no». «Però aquest no és el pitjor dels inferns, és un altre de moltíssim pitjor. A aquests rostres hi havia súplica, una espera d’entesa», va concloure Caparrós. 

Temes:

Sálvame