XARXES SOCIALS

Laura Escanes mostra el resultat de la seva operació de pit mentre disfruta d'unes vacances

La 'influencer', que va passar per quiròfan fa uns mesos, ha compartit una fotografia en què s'aprecia el resultat

laura-escanes

laura-escanes

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Laura Escanes va revelar a principis de juny que havia pres una important decisió i va voler compartir-la amb tots els seus seguidors. La model va explicar que havia passat pel quiròfan per sotmetre’s a un augment de pit, una operació sobre la qual hi havia pensat «molts anys». 

La ‘influencer’ va comentar a les xarxes socials que va decidir fer el pas després de donar a llum la Roma, la seva primera filla amb Risto Mejide. «Després de l’embaràs, els dubtes i les ganes que en tenia van augmentar bastant», va reconèixer Escanes a través d’una sèrie de ‘stories’ que va publicar a Instagram. 

Notícies relacionades

La model va voler remarcar que era «una decisió molt important» perquè «el fet de passar pel quiròfan és una cosa molt seriosa». «Té els seus riscos i per això vaig estar tant temps pensant-hi», va comentar Escanes, que un mes després d’anunciar la seva operació, ha compartit unes fotografies en biquini en què s’aprecia el resultat. 

Mentre disfruta d’unes vacances a Menorca amb la seva família, la jove ha publicat una fotografia en què apareix posant entre les aigües cristal·lines que banyen l’illa. Una instantània que ha rebut milers de ‘likes’ per part dels seus més d’1,5 milions de seguidors i que reflecteix a la perfecció l’abans i el després de l’operació

Temes:

Laura Escanes