HO EXPLICA A 'SÁLVAME'

Kiko Hernández té un accident de cotxe: «Anava amb les meves filles, però estem bé»

El col·laborador va xocar contra un mur, però afortunadament tot va quedar en un ensurt

kiko-hernandez

kiko-hernandez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de diversos dies d’absència, Kiko Hernández va reaparèixer aquest dimecres al plató de ‘Sálvame’. Durant la seva tornada al programa, el col·laborador va decidir explicar davant dels seus companys l’accident de cotxe que va patir el 20 de juny passat, precisament el mateix dia que en el seu programa es produïa el monumental esbronc entre Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban que ha generat tota mena de reaccions durant els últims dies. 

«Dissabte vaig tenir un accident de cotxe però no ha passat res», va començar relatant Kiko davant de la sorpresa de Lydia Lozano, que aquesta setmana ha sigut l’encarregada d’agafar les regnes de ‘Sálvame limón’. «Ho dic perquè em van fer fotos, però no passa res», va recalcar el tertulià, que va reconèixer que té «una mica fastiguejades les cervicals» per l’impacte que va patir el vehicle. 

Notícies relacionades

Kiko anava en companyia de les seves dues filles petites, que afortunadament no van patir cap tipus de mal: «Gràcies a déu no ha passat res, estem bé». «Vaig xocar contra un mur. Era baix i el cotxe és molt alt, llavors no el vaig veure. Les càmeres normalment sonen quan t’hi estàs acostant, però no va sonar res. Vaig accelerar per anar a un restaurant de menjar ràpid i em vaig quedar allà», va explicar el col·laborador, que entre rialles va decidir restar-li importància a aquest ensurt

«Com que va fer tant soroll, el primer que vaig fer va ser mirar que les meves filles estiguessin bé. Elles em deien: ‘¡Una altra vegada, una altra vegada!’. I de sobte ja tenia dues o quatre persones gravant amb el mòbil, però he vist que no les han passat enlloc», va assenyalar Kiko, que com a conseqüència d’aquest incident s’ha quedat sense cotxe. 

Temes:

Sálvame