A 'LA RESISTENCIA'

David Broncano calcula els diners que té Ander Herrera: «¿De debò que has fet aquesta sobrada?»

El futbolista va proposar un joc perquè el presentador calculés quin és el seu patrimoni

ander-herrera

ander-herrera

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ander Herrera va visitar aquest dimecres el plató de ’La resistencia’ i no ho va posar fàcil a David Broncano a l’hora de revelar la quantitat de diners que té. El futbolista del París Saint-Germain sabia que no es deslliuraria de les preguntes clàssiques del programa i va voler respondre d’una manera molt original. 

Quan Broncano li va fer la pregunta sobre els diners que té al banc, Herrera va treure una calculadora i l’hi va donar al presentador. «¿Per calcular el teu salari? ¿De debò que has fet aquesta sobrada?», va preguntar entre rialles l’humorista mentre el seu convidat assegurava que no era per «tenir molt». «No us ho vull posar gaire fàcil», va explicar. 

Notícies relacionades

Tot seguit, el futbolista basc va treure un paper de la butxaca i li va proposar un joc a Broncano perquè anés fent càlculs: «Programes emesos fins avui, sense incloure el meu. Menys els Grand Slam del teu ídol Federer. Menys els metres que fa la Torre Eiffel arquitectònicament, perquè té una antena. Menys les lligues que té el Manchester United guanyades en la seva història [...] El resultat fins ara el divideixes entre dos. Més les Copes del Rei del Reial Saragossa. Menys les temporades que vaig jugar a l’Athletic Club de Bilbao. Menys els títols que té Vicente del Bosque amb la selecció espanyola».

Broncano va revelar llavors que el resultat que apareixia a la calculadora era 27. «¿27 milions?», va preguntar el presentador de Movistar+, i Herrera va respondre: «Tu decideixes. O 27.000 euros, o 27 euros...». «Deuen ser que té 27 milions el cabró, això ha sigut preciós. Ha sigut com els llibres de ‘Tria la teva pròpia aventura’, i a més veus que la persona que tens davant està forrada», va apuntar el còmic.