A 'TIEMPO DE JUEGO'

Vicente Vallés, sobre les seves crítiques al Govern central: «Per sort ja m'han posat tota mena d'etiquetes»

Durant les últimes setmanes, el presentador d''Antena 3 Noticias' ha exposat els dubtes que generen les xifres de morts per coronavirus

vicente-valles

vicente-valles

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Des de fa unes setmanes, el nom de Vicente Vallés es cola habitualment entre la llista de temes més comentats de Twitter per la seva tasca al capdavant d’‘Antena 3 Noticias’, en què ha adoptat una posició crítica amb el Govern central per la seva gestió en la crisi del coronavirus. La setmana passada, el periodista es va fer viral per la manera com va informar sobre la xifra de morts, exposant alguns dels dubtes que generen les dades oficials

Diumenge passat, el periodista va concedir una entrevista al programa ‘Tiempo de juego’ de la cadena COPE en la qual va parlar sobre la repercussió que estan tenint les seves informacions sobre el coronavirus. «Intentem posar de manifest els dubtes que generen aquests números», va assegurar Vallés, que, no obstant, es va mostrar «comprensible» amb aquesta situació: «Ha de ser extraordinàriament difícil portar la comptabilitat real amb tantes administracions públiques que han de donar les dades i amb l’estrès a què estan sotmesos els que estan intentant tirar endavant aquesta situació». 

D’altra banda, Vallés va voler restar importància a les crítiques que ha rebut per la seva actitud crítica amb l’Executiu de Pedro Sánchez: «Ha de ser una qüestió d’edat, arriba un moment... Jo he tingut la sort o la desgràcia que m’han posat tota mena d’etiquetes». 

Notícies relacionades

«Amb els debats electorals, amb les entrevistes preelectorals prèvies... Vaig entrevistar tots els candidats i depèn de qui fos em deien que era una cosa o la contrària», va recordar durant la seva intervenció a l’espai de la COPE: «L’etiquetatge queda per a la responsabilitat de cadascú».

Sobre el treball que està fent Fernando Simón, Vallés va reconèixer que es posa a la seva pell i que comprèn la dificultat que comporta: «Cal estar en aquest ministeri en aquestes circumstàncies, rebent notícies dolentes un dia rere l’altre». «Després hi ha la nostra feina, que és explicar a la gent el que creiem que s’acosta més a la veritat i fer possible la veritat absoluta», va apuntar.