CANVI RADICAL

L'abans i el després dels 'Supervivientes': ¿Quants quilos han perdut?

Els concursants del 'reality show' de Telecinco han experimentat impressionants canvis físics després del pas per Hondures

supervivientes

supervivientes

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Supervivientes’ va tancar aquest diumenge l’edició del 2020 a Telecinco amb un debat final que va reunir tots els concursants perquè saldessin els seus comptes pendents. Els 16 famosos que a mitjans de febrer van posar rumb a Hondures han experimentat una de les aventures més grans de les seves vides, una experiència inoblidable que a molts d’ells els ha marcat no només mentalment, sinó també físicament.

A causa de la gana i de les dures condicions a què s’han hagut d’enfrontar, els supervivents han perdut en una mesura o una altra una bona quantitat de quilos, tal com recollim en aquest article amb unes fotografies que reflecteixen l’abans i el després dels concursants

Notícies relacionades

Els que han experimentat un canvi físic més gran són José Antonio Avilés i Nyno Vargas, que han perdut 23,2 i 18,5 quilos respectivament. Tampoc es queda enrere Rocío Flores, que s’ha deixat a l’illa 15,6 quilos, seguida molt de prop per Hugo Sierra amb 14,8 quilos menys. 

Ivana també ha tornat a Espanya molt més prima, ja que durant la seva estada a Hondures ha perdut 13,7 quilos. Yiya (13,5 quilos), Ferre (12,5 quilos), Cristian Suescun (11,6 quilos) i Albert Barranco (10,9 quilos) són altres dels concursants que han patit una notable pèrdua de pes. 

Bea – 3,8 quilos

Alejandro – 6,5 quilos

Vicky – 5,6 quilos

Cristian – 11,6 quilos

Ferre – 12,5 quilos

Fani – 6 quilos

Nyno Vargas – 18,5 quilos

José Antonio Avilés – 23,2 quilos

Yiya – 13,5 quilos

Ivana – 13,7 quilos

Elena – 7,9 quilos

Barranco – 10,9 quilos

Hugo – 14,8 quilos

Rocío – 15,6 quilos

Ana María – 9,6 quilos

Jorge – 17 quilos