APLAUDIMENTS AL PLATÓ

El dard de Sobera a Avilés en 'Supervivientes': «T'has desintoxicat a base d'intoxicar els altres»

El presentador va respondre d'aquesta manera al concursant quan va afirmar que el seu pas per l'illa l'havia ajudat a canviar

supervivientes

supervivientes

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

José Antonio Avilés va reaparèixer aquest dimarts en l’última entrega de ‘Supervivientes: tierra de nadie’per explicar com ha gestionat la seva arribada a Espanya després de conèixer les presumptes estafes de les quals se l’acusa. Durant la seva entrevista amb Carlos Sobera, l’exconcursant va afirmar que s’ha posat «en mans de professionals» i que el pas pel ‘reality show’ ha suposat un abans i un després en la seva vida.

Sobera, que escoltava amb atenció el testimoni d’Avilés, no va poder ocultar un rostre de sorpresa quan aquest va afirmar que la seva estada a l’illa l’havia ajudat a desintoxicar-se: «Ho aclareixo. Hi ha gent en el teu entorn que pot ser tòxica i estàs un temps sense veure-la». En aquell instant, el presentador va respondre amb un dard que va provocar una ovació al plató: «Tu t’has desintoxicat a base d’intoxicar els altres. Ha sigut un procediment una mica especial»

Notícies relacionades

Després d’haver sentit els aplaudiments dels col·laboradors, Avilés es va quedar en silenci durant uns segons abans de respondre a l’apunt de Sobera: «Una cosa és entrar intoxicant o fent televisió i xou, remant a favor d’un programa, i una altra cosa és que t’estic dient que el meu pas per l’illa m’ha ajudat per canviar físicament i per aclarir la meva ment, per poder començar una vida de zero». 

«Si tu entres d’una determinada manera a l’illa, surts sent una altra persona totalment nova», va mantenir el col·laborador de ‘Viva la vida’ mentre Sobera recordava que el canvi més important no és el físic, sinó el mental. «És un procés, no s’aconsegueix d’un dia per l’altre i et costarà un temps. Probablement, una mica més que a d’altres, però, si t’entossudeixes, ho aconseguiràs», va concloure el comunicador basc.