ES POSA SERIÓS

Leo Harlem reflexiona sobre política a 'El hormiguero': «Cal exigir un mínim d'edat»

L'humorista va opinar en el programa de Pablo Motos sobre el nivell dels representants polítics

motos-harlem

motos-harlem

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El hormiguero: quédate en casa’ va arrencar aquest dilluns una nova setmana a Antena 3 rebent Leo Harlem com a convidat. Durant la seva intervenció en el programa de Pablo Motos, l’humorista va compartir una reflexió sobre la classe política després que el presentador li llancés una pregunta molt directa: «¿Tu què opines del nivell dels nostres polítics?». 

L’actor va mantenir que, sota el seu punt de vista, «cal exigir un mínim d’edat per als polítics». «No perquè la gent jove no estigui preparada, però crec que l’edat i l’experiència ajuden a veure les coses d’una altra manera», va matisar Harlem mentre Motos escoltava amb atenció la teoria del seu convidat. 

Notícies relacionades

El còmic considera que en plena crisi del coronavirus «estem assistint a un procés de certes coses infantils». «Crec que es necessita tenir més presència i solidesa, el que estem vivint és molt dur, però el que s’acosta és terrible. No s’ha de ficar la por al cos, però cal ser realista», va afegir. 

D’altra banda, va remarcar la importància de prendre les decisions en funció «dels interessos generals». «És difícil demanar a gent de 30 i tants anys, amb una vida que no és només política, que tingui l’actitud d’un tio de 60 i tants. És gent que va a la política per un prestigi personal, ara la política s’ha convertit en una professió que es carrega la mateixa política i la societat», va assegurar a ‘El hormiguero’. 

Temes:

El hormiguero