DESPRÉS DE NOU ANYS

'Puente Viejo' s'acomiada amb una tràgica explosió i moltes morts: així va ser el seu desenllaç

Antena 3 va emetre aquest dimecres en 'prime time' l'últim capítol de la seva sèrie més longeva

puente-viejo

puente-viejo

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El Secreto de Puente Viejo’ s’ha acomiadat aquest dimecres dels espectadors amb magnificència. Antena 3 va reservar el seu horari de màxima audiència per emetre el capítol final de la seva sèrie més longeva, aconseguint liderar la seva franja d’emissió amb un 13% de quota de pantalla i més d’1,7 milions de televidents. Un desenllaç que també va ser molt comentat a les xarxes socials, generant opinions de tota mena entre els seus seguidors.

Espòilers del final de ‘Puente Viejo’ 

‘Puente Viejo’ va saltar pels aires, literalment, durant els seus últims minuts d’emissió. El rector Don Filiberto va complir els seus plans i va fer esclatar el poble amb una sèrie de bombes col·locades als carrers. «Sé que no és propi d’un sacerdot fer aquesta classe d’accions, però ho he de fer, Pare. Només espero que sàpigues perdonar-me. Puente Viejo, ha arribat la teva hora», es va confessar mentre el llogarret quedava destruït.

Moltes morts i un ‘secret’

La veu ‘en off’ de Doña Francisca va ser l’encarregada de narrar el que va ocórrer durant les explosions: «Filiberto va ser la primera víctima del seu fanatisme, però no l’única. Va matar molts paisans. El meu estimat Raimundo va morir al moment».

Notícies relacionades

Tot seguit, es revela que ella també va morir minuts després com a conseqüència de l’explosió: «La pena se’m va clavar al pit com un punyal que només podia trobar consol amb la meva mort. Les ferides amb prou feines em van permetre sobreviure’l per uns minuts que em van semblar eterns».

«El meu cor es va aturar i durant un instant només hi va haver silenci. Passem a ser part d’un mite que s’ha transmès en murmuris durant generacions», explica Francisca, que comparteix un últim secret: «Nosaltres i el nostre amor etern som el veritable secret de Puente Viejo. Aquesta llegenda diu que continuem vivint aquí, on un dia havíem sigut tan feliços».