ABANS QUE A TELECINCO

La nova temporada de 'La que se avecina' es veurà primer a Amazon Prime Video i ja té data d'estrena

lqsa

lqsa

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els nous capítols de ‘La que se avecina’ es veuran abans a Amazon Prime Video que a Telecinco. Els vuit primers episodis de la seva dotzena temporada aterraran a la plataforma el 29 de maig, almenys cinc mesos abans de la seva emissió en obert per la cadena principal de Mediaset. 

La segona meitat de la temporada, que es començarà a gravar pròximament després de la suspensió pel coronavirus, també arribaran en exclusiva a Amazon Prime Video durant els pròxims mesos, segons informa la plataforma en una nota de premsa. 

Notícies relacionades

Aquesta estratègia forma part de l’acord d’Amazon Prime Video amb Mediterrani Mediaset España Group. «Estem encantats de poder oferir aquesta nova temporada d’una sèrie tan icònica en exclusiva per als nostres membres Prime», assenyala Ricardo Cabornero, directiu de Prime Video Content. 

 Alberto Caballero, creador de ‘La que se avecina’, ha compartit la notícia amb els fans de la sèrie a les seves xarxes socials: «El dia 29, així, de cop i volta, els 8 primers capítols de #LQSAT12 a Amazon Prime Video. Tingueu un bon afartament, Montepinarianos». «Els capítols són íntegres, en la seva versió quilomètrica de l’obert, entre 80 i 90 minuts. És com si us pengessin de cop 24 capítols d’una comèdia de 25 minuts», afegeix al seu missatge.