EL PASSAT SEMPRE TORNA

Aquesta era la 'bomba' de 'Sálvame' per neutralitzar 'Pasapalabra', que va acabar amb Lydia Lozano plorant i abandonant el plató

El programa de Telecinco va revelar l'existència d'un polèmic polígraf per torpedinar l'estrena del concurs d'Antena 3

lydia-lozano

lydia-lozano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'Sálvame tomate'   va destapar aquest dilluns la 'bomba' que havia anunciat a so de bombo i platerets per torpedinar l'estrena de  'Pasapalabra'. L'as sota la màniga de Telecinco va resultar ser una sèrie d'informacions relacionades amb famosos i col·laboradors de les quals, no obstant, tampoc es van revelar gaires detalls. 

La més cridanera, sens dubte, va ser un polígraf que se li va realitzar a  Lydia Lozano  l'any 2005 per conèixer el que va passar amb el polèmic cas d' Ylenia Carrisi. D'aquesta manera, el programa va recórrer a un dels fantasmes principals del passat de la col·laboradora per intentar neutralitzar l'arribada del concurs presentat per  Roberto Leal

«Any 2005. Instal·lacions de Mediaset. En aquest mateix plató i amb un equip reduït de persones,  es va dur a terme un polígraf secret a Lydia Lozano. ¿L'objectiu? Saber què va passar  realment amb el cas d'Ylenia Carrisi. El que allà es va viure va deixar marcats tots els presents i el programa ha tingut accés a aquest polígraf», va poder llegir-se a la pantalla del decorat. 

Notícies relacionades

En aquell mateix instant, es va aixecar del seu seient i va abandonar el plató: «A reveure». Tot i que  Jorge Javier Vázquez  va intentar que la periodista tornés al seu lloc, ella es va mostrar molt taxativa . «¿Com m'he d'oblidar d'aquell polígraf? Es van blindar les portes i es va firmar que no se'n podia parlar», va etzibar entre llàgrimes al presentador. 

«Me'n vaig a casa i no torno»”, va amenaçar la col·laboradora davant la possibilitat que aquestes imatges veiessin la llum. Segons recull la pàgina web de 'Sálvame', es tracta d'una gravació de sis hores en la qual se li van fer preguntes per saber si creia en la seva informació sobre Ylenia Carrisi o si estava enganyant.

Temes:

Sálvame