EXCLUSIVA YOTELE

Antena 3 retarda a l'octubre la recta final de la vuitena edició de 'Tu cara me suena'

La cadena no vol gastar les últimes emissions del seu talent estrella sense la presència de públic, vital en el format, i amb el mercat publicitari per terra

tcms

tcms

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Tu cara me suena’ ja té data estimada per a la seva tornada a Antena 3. La cadena ha pres la decisió de no emetre aquesta temporada la recta final de la vuitena edició del ‘talent’ musical presentat per Manel Fuentes i retardar-la fins al pròxim mes d’octubre, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

L’espai en el qual un grup de famosos imita diferents cantants va haver d’interrompre les seves emissions després de la declaració de l’estat d’alarma per part del Govern a causa del coronavirus, igual com molts altres programes de televisió. No obstant, mentre la gran majoria ja tenen data de tornada, com és el cas d’‘OT 2020’, ‘Tu cara me suena’ haurà d’esperar diversos mesos.

Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, Gestmusic té gravada una gala que encara no ha emès en què va participar el cantant Carlos Rivera i que està guardada a la nevera. Quedarien per gravar dues gales més a tardor abans de les dues semifinals i la gran final, que s’emetran en directe, com sol ser habitual.

Notícies relacionades

Atresmedia considera que és millor esperar fins a conèixer l’evolució de la pandèmia i determinar si és possible reprendre les gravacions amb públic en directe als platós d’aquí uns mesos. Almenys espera comptar amb un reduït nombre d’espectadors, que són de vital importància en un espai com aquest.

A més, en aquests moments la caiguda generalitzada del mercat publicitari ha provocat que l’emissió d’un format tan car com ‘Tu cara me suena’ tingui serioses dificultats per aconseguir la rendibilitat. Previsiblement, amb l’arrencada de la pròxima temporada la situació sanitària estigui ja molt controlada, cosa que farà més favorable la tornada d’algunes grans marques que han cancel·lat les seves campanyes per la pandèmia i en aquests mesos es troben en estat de letargia.