LA BATALLA DE LES 20:00

'Sálvame Tomate' anuncia una bomba dilluns per combatre l'arribada de 'Pasapalabra'

Telecinco ha utilitzat un dels seus programes estrella per intentar perjudicar el concurs d'Antena 3

kiko-hernandez

kiko-hernandez

1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Telecinco ha planejat un fort contraatac per fer front a l’arribada de ‘Pasapalabra’ a la tarda d’Antena 3. Malgrat la gran estrena del concurs dimecres passat, el veritable moment en què el programa s’ho juga tot és dilluns que ve, en la seva primera emissió diària, i per frenar-la la cadena de Mediaset ha anunciat una bomba històrica a ‘Sálvame’ a les 20:00. 

Notícies relacionades

Aquest divendres Telecinco va sorprendre els espectadors amb un vídeo que promet una gran sorpresa: «Hem donat milers d’exclusives. Hem obert centenars de melons. Hem explotat un milió de bombes, però no tot està explicat, no tot ha sortit a la llum. La mare de totes les tardes, dilluns que ve a ‘Sálvame Tomate’», s’explicava en la promoció. 

A més, Jorge Javier Vázquez va donar més detalls del que passarà en el programa i ha anunciat que seran dues exclusives i una sorpresa per als col·laboradors del format. Ara queda esperar per saber si aquest moviment estratègic aconsegueix guanyar aquesta peculiar batalla o si, al contrari, Roberto Leal aconsegueix liderar la franja amb més audiència de la tarda.