PRIMERA EDICIÓ

Els vuit col·laboradors de 'Sálvame' que participaran en 'La última cena' de Telecinco

Jorge Javier Vázquez va anunciar aquest dilluns els noms dels col·laboradors que cuinaran en aquest nou format

la-ultima-cena

la-ultima-cena

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jorge Javier Vázquez va revelar aquest dilluns la llista de concursants de ‘La última cena’, l’última reinvenció de ‘Sálvame’ avançada en exclusiva per YOTELE. Lydia Lozano, Kiko Matamoros, Marta López, Alonso Caparrós, María Patiño, Mila Ximénez, Chelo García Cortés Antonio Montero seran els protagonistes de la primera temporada d’aquest nou format que s’emetrà en el ‘prime time’ de Telecinco. 

Notícies relacionades

«La farem grossa, perquè si es tracta de competir entre nosaltres, que per donar una notícia ens tornem bojos, imagina’t per cuinar», va avisar ahir a la tarda Mila Ximénez, que va ser l’encarregada de destapar juntament amb la seva companya Lydia la cuina sobre la qual elaboraran els seus plats. A més, tal com va informar Jorge Javier Vázquez, tots ells hauran de demostrar les seves habilitats culinàries en parella. 

«Aquest serà l’escenari de noves i grandíssimes històries que es produiran en aquest programa», va explicar el presentador, que es posarà al capdavant de ‘La última cena’ en una data encara per determinar. «¿Com una cosa tan petita pot ser font de tants conflictes? Això serà com una obra de teatre, ja ho veuran», va advertir Jorge Javier els seus espectadors.

Temes:

Sálvame