AMB ROBERTO LEAL

Antena 3 estrena per sorpresa 'Pasapalabra' dimecres en 'prime time' i saltarà a les tardes dilluns que ve

La cadena d'Atresmedia estrena el concurs en horari de màxima audiència

roberto-leal

roberto-leal

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Pasapalabra’ arrenca les seves emissions a Antena 3. El concurs tornarà aquest dimecres 13 de maig a la que va ser la casa seva durant sis anys, amb una entrega especial que s’emetrà en la franja de ‘prime time’, a partir de les 22.40 hores.

D’aquesta forma, la cadena reserva l’horari estel·lar de dimecres per a la seva gran aposta de la temporada, que comptarà amb Roberto Leal com a mestre de cerimònies. Després de la seva estrena en ‘prime time’, ‘Pasapalabra’ passarà a emetre’s les tardes d’Antena 3 a partir del dilluns 18 de maig, tal com ha confirmat el presentador aquest matí a ‘Espejo público’. 

Notícies relacionades

‘Pasapalabra’ ho té tot a favor seu de cara al seu esperat retorn, ja que aterra en una de les nits menys competitives de la setmana. El concurs s’enfrontarà a ‘Lejos de ti’ a Telecinco, a l’estrena de ‘Job interview’ a Cuatro i a una nova entrega d’‘El paisano’ a TVE. 

Alaska i Mario Vaquerizo, entre els convidats

Antena 3 ja promociona la primera entrega de la nova etapa de ‘Pasapalabra’. Tal com es pot veure a les imatges, els convidats seran Manel Fuentes, Mario Vaquerizo, Chenoa i Alaska, mentre que Juampe i Paco, dos concursants històrics del format, s’enfrontaran al ‘rosco’ final. Berta Collado i Canco Rodríguez, així com Fernando Romay i Marta Hazas, són altres dels famosos que ja han gravat les seves participacions en el concurs. 

Temes:

Pasapalabra