ERA AMB ANA ROSA

Ayuso deixa plantat Xabier Fortes a TVE: 'Tenia una entrevista en una altra cadena'

La presidenta de la Comunitat de Madrid no ha atès 'Los desayunos', com tenia previst, perquè estava concedint una entrevista a Ana Rosa Quintana

fortes-ayuso

fortes-ayuso

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Isabel Díaz Ayuso ha deixat plantat aquest divendres Xabier Fortes a ‘Los desayunos’ de TVE. La presidenta de la Comunitat de Madrid s’havia compromès a concedir una entrevista a l’espai matinal de la televisió pública, però finalment no ha complert la seva paraula perquè a aquella hora entrava en directe a Telecinco per xerrar amb Ana Rosa Quintana.

«Ens queden a penes uns minuts. No serà possible aquesta entrevista que teníem pactada des d’ahir a les 09:40 hores amb la presidenta de la Comunitat de Madrid. Lamentablement no ha comparegut, deixem a la seva interpretació el motiu de la seva absència a TVE», explicava el presentador de la televisió pública abans de donar pas a ‘La mañana’.

Notícies relacionades

Finalment, Ayuso sí que ha aparegut en el programa que presenta María Casado, que no ha ocultat la seva sorpresa i ha preguntat a la presidenta per aquesta falta de previsió: «Tenia una cita amb els companys de ‘Los desayunos’. ¿Li ha passat alguna cosa en aquella estona? ¿Ha tingut alguna reunió urgent d’última hora o alguna cosa?».

«Com tothom pot comprovar, tenia alhora una altra entrevista en una altra cadena. Finalment han coincidit perquè s’han estès i llavors no he pogut entrar, però la meva intenció era aquesta», ha respost la presidenta, que ha atès María Casado després de la seva sorprenent plantada a Fortes.

Temes:

TVE