A 'TIERRA DE NADIE'

Carlos Sobera dona un toc d'atenció als 'Supervivientes' pels seus comentaris homòfobs: «Fa vergonya aliena»

El presentador va esbroncar els concursants per unes «bromes» sobre l'homosexualitat de José Antonio Avilés

supervivientes

supervivientes

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carlos Sobera es va posar ahir a la nit seriós amb els concursants de ‘Supervivientes’ per una sèrie de comentaris homòfobs que han fet a l’illa durant els últims dies. El presentador, en representació del programa, va voler reflexionar amb ells sobre aquest assumpte: «En ocasions es relaxen, fan broma i fan acudits. En altres ocasions l’ésser humà es passa de frenada, probablement de manera involuntària». 

Des del bosc de Cayo Menor, els supervivents van poder escoltar alguns dels comentaris que han sembrat la polèmica. Tots ells feien referència a l’homosexualitat de José Antonio Avilés, traient a debat si el jove és actiu o no durant les seves relacions sexuals, assenyalant que «deixa anar plomes», qüestionant si alguna vegada ha estat «a l’armari» o afirmant que és feliç «amb un bon tronc a la mà». 

Durant l’emissió del vídeo els concursants no van parar de riure, motiu pel qual Carlos Sobera es va mostrar taxatiu amb ells: «Us veig somrients, però veient el vídeo... ¿Us sorgeix alguna reflexió? Aquest tipus de burles segueixen estant a l’ordre del dia i formen part de l’ADN sociològic de moltes persones, però quan un escolta el que heu estat dient, fa una mica de vergonya aliena». 

Per al·lusions, Avilés va voler deixar clar que en cap moment s’havia sentit ofès: «No ha sigut una burla cap a mi, soc el primer que fa bromes. No ofèn qui vol, sinó qui pot, i nosaltres no ens podem ofendre entre nosaltres».

Notícies relacionades

Però tal com va recordar el presentador, no es tracta d’una problemàtica que només pugui afectar-lo a ell: «Has de pensar que no només ets tu. Hi haurà gent que senti això i pugui sentir-se ofesa. Estic segur que no han volgut fer mal a ningú, però aquest tipus de comentaris poden provocar reaccions en gent que veu el programa». 

Finalment, tant Rocío com Ana María van decidir demanar disculpes. «En cap moment vaig pretendre ofendre ningú, som companys de broma. Sense ànim d’ofendre ningú, que ningú s’ho prengui així. Mai parlaria a ningú d’aquesta manera, amb ell sí perquè hi tinc confiança», va explicar la dona d’Ortega Cano.