DE FA 20 ANYS

Florentino Fernández rescata a 'El hormiguero' unes imatges del passat de Pablo Motos: «¡Treu això!»

L'humorista va treure a la llum una gravació del despatx de guionistes d'una obra de teatre escrita pel presentador

pablo-motos

pablo-motos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Pablo Motos va connectar aquest dilluns amb Florentino Fernández en una nova entrega d’‘El hormiguero: quédate en casa’. L’humorista va aprofitar la seva intervenció a l’espai d’Antena 3 per treure del calaix unes imatges del passat del presentador, conscient del que estava a punt de succeir: «Sempre que parlem sense gent al davant em dius que hi ha unes imatges meves per les quals hauria de pagar perquè no es veiessin».

«Efectivament, com que fa temps que no pagues, me les he preparat perquè les vegis», va respondre Florentino mentre mostrava el logo de ‘Cinco hombres.com’, una obra de teatre escrita pel mateix Motos i Luis Piedrahita, entre d’altres, que es va estrenar amb gran èxit fa 20 anys.

Notícies relacionades

Tot seguit, el convidat va posar en situació els espectadors que seguien el programa: «Aquest vídeo és del 29 de setembre de l’any 2000. Em vaig ficar amb la càmera al vostre despatx de guionistes». Sense deixar temps perquè el presentador reaccionés, Florentino va començar a reproduir les imatges, en què apareix un jove Pablo Motos parlant a càmera.

El vídeo va desfermar les rialles dels col·laboradors al plató i del mateix Motos, que després d’uns segons en silenci, va exclamar: «¡Treu això!».  En la gravació també apareix Piedrahita, que va fer broma amb l’aspecte que tenia en aquell temps: Perquè després diguin que joves estàvem millor. Deteriorar-nos ens ha anat bé».

Temes:

El hormiguero