A 'LA RESISTENCIA'

Broncano, obligat a dividir en dues parts l'entrevista a Pau Gasol: «No és el clàssic truc de tele»

El 'late night' de Movistar+ emetrà aquesta nit la resta de la conversa entre el presentador i el jugador de bàsquet

pau-gasol-y-broncano

pau-gasol-y-broncano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Movistar+ s’ha vist obligada a dividir en dues parts l’entrevista que va concedir aquest dilluns Pau Gasol David Broncano a ‘La resistencia’. Per motius aliens al programa, el jugador de bàsquet no va poder connectar-se a l’hora que tenien prevista, cosa que va provocar que el presentador i els col·laboradors posessin en pràctica un altre pla. 

«Ens estan donant una dada important. Ens diuen que no es pot avançar la trucada de Gasol. Ha de ser a les 20.30 h», va avisar Broncano, que va compartir amb els espectadors la «problemàtica» que suposava això: «Ja hem començat el programa. Hauríem de parar, berenar, fer l’entrevista i després posar-la, però és un merder». 

«Com que ens sobra temps i estar parats és una putada... Podem fer el programa d’avui com si fos amb l’entrevista de Pau, deixem un espai, fem la cançó amb Adriana, i d’aquí a les 20:30 h gravem alguna cosa per demà. Després fem l’entrevista i la posem després», va proposar el presentador. 

Notícies relacionades

Finalment, van decidir omplir el temps fins que Gasol finalment va poder connectar-se a la videotrucada sota el nom d’Anacleto. Una curiositat per a la qual el convidat va donar una explicació: «Tot va començar una mica pels ‘hackers’, quan utilitzava el meu nom de vegades me’n sortien uns quants dient que volien parlar amb mi». 

Després de 15 minuts de conversa amb Broncano i companyia, l’entrevista es va tallar abruptament i el programa va sobreimpressionar un missatge que informava de la situació: «Continuarà demà i no perquè vulguem fer el clàssic truc de tele sinó perquè, o fèiem això, o no hi havia temps que el programa arribés a emissió. Un petó».