DESPRÉS DE 40 ANYS DE MATRIMONI

La impactant confessió d'un comensal de 'First Dates' a la seva dona: «Vaig començar a sortir amb tu per una aposta»

Mari es va quedar totalment descol·locada davant de la confessió del seu exmarit 40 anys després de conèixer-se.

captura-de-pantalla-2020-04-24-a-las-213610

captura-de-pantalla-2020-04-24-a-las-213610

1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Molts viatgers acudeixen ‘First Dates Crucero’ a retrobar-se amb la seva exparella per recuperar l’amor; no obstant, de vegades els draps bruts del passat enfosqueixen aquestes segones oportunitats. Això és el que li va passar a Mari, una comensal del programa que es va reunir al barco amb Salvador per solucionar les seves diferències, fins que una confessió de l’home la va deixar totalment descol·locada. 

Notícies relacionades

La cita tenia per objectiu recuperar la relació entre els dos comensals després de 40 anys de matrimoni i 2 anys divorciats. Malgrat la predisposició amb què tots dos acudien, els retrets no es van fer esperar i mentre parlaven de com es van conèixer, Salvador va sorprendre la seva exdona amb la veritat dels seus inicis com a parella: «Quan et vaig conèixer no em vas agradar, va ser una aposta». 

La confessió va deixar molt impactada la dona, que es va mostrar visiblement decebuda: «¿Per què no m’ho has dit mai?». L’home es va escudar que «no volia que s’enfadés», tot i que aquesta excusa no va convèncer Mari, que no va dubtar a mostrar la seva incredulitat davant de les càmeres del programa: «Després de 46 anys, m’he assabentat que va començar a sortir amb mi per una aposta». «Hi ha diversos temes que no han quedat clars», va afegir, donant per suposat que havien de parlar millor de l’assumpte.