A 'SÁLVAME'

Jorge Javier esclata contra els polítics: «Espero que no ens facin passar més vergonya i més fàstic»

El presentador ha enviat un contundent missatge a la classe política del país des del plató de 'Sálvame'

jorge-javier-vazquez

jorge-javier-vazquez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els espectadors de ‘Sálvame’ van ser testimonis aquest dimecres d’un moment carregat d’emotivitat. Després de 37 dies lluitant contra el coronavirus, una dona anomenada Mariló va rebre l’alta mèdica i va poder retrobar-se amb el seu marit. Una escena que va commoure tots els col·laboradors al plató i Jorge Javier Vázquez, que va voler aprofitar la situació per enviar un missatge contundent a la classe política. 

«Aquest país tirarà endavant per gent com ella. No tirarà endavant ni per Sánchez, ni per Casado, ni per Rufián, ni per Abascal, ni per cap d’ells. Tirarà endavant per la gent que el forma, que està moltíssim més a l’altura del que està la classe dirigent d’aquest país. Són una autèntica vergonya. No es pot ser més poc empàtic, més calculador, més fred. I estic parlant d’absolutament tots els partits», va declarar el presentador. 

Notícies relacionades

Visiblement molest, Jorge Javier va qualificar l’actuació dels polítics com a «vergonyosa». «Espero que no ens facin passar més vergonya i més fàstic. La força d’aquest país és de la gent que el forma, no de la gent que ocupa el Congrés en aquests moments. Ho havia de dir, perquè cada vegada que hi ha ple, se superen en vergonya», va afegir el presentador mentre rebia l’aplaudiment dels seus col·laboradors. 

Abans de continuar amb el programa, també va denunciar l’ús partidista que fan alguns polítics al parlar dels morts a causa del coronavirus. «Que deixin els morts en pau, que prou en tenen amb haver mort. Respectem el dolor dels familiars, no juguem amb això. Deixin de fer retrets, tinguin una mica de decència», va demanar Jorge Javier davant de les càmeres de Telecinco.