RESPON A WYOMING

David Broncano revela a 'El intermedio' l'edat amb què va perdre la virginitat

El presentador de 'La resistencia' va xerrar amb el Gran Wyoming i va respondre a una pregunta relacionada amb la seva vida íntima

broncano

broncano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

David Broncano va prendre ahir a la nit de la seva pròpia medicina a  ’El intermedio’, on va participar a través d’una videotrucada des del seu domicili. El presentador de ’La resistencia’, acostumat preguntar els als seus convidats sobre les relacions sexuals que han mantingut l’últim mes, va haver de respondre a una pregunta sobre la seva vida íntima. 

«Tens tendència a preguntar als teus convidats que quanta pasta tenen. Què prefereixes, ¿que et pregunti això o quina edat tenies quan vas perdre la virginitat? En el meu cas, les dues xifres són molt altes», va fer broma Wyoming durant la seva entrevista al presentador de Movistar+. 

Broncano no va tenir cap problema a respondre a la segona pregunta: «En la meva adolescència  em va anar bé, no sé com perquè va ser una mica desastre per a altres coses. De xaval tenia una nòvia i ho portàvem bastant bé». «Va ser amb 15 anys o així», va apuntar amb claredat. 

Broncano: «El que pitjor porto és no fer esport»

Notícies relacionades

Deixant de banda aquest tema, Broncano també va parlar amb Wyoming sobre el confinament pel coronavirus, una cosa que a ell no l’ha afectat massa: «Continuo fent dos programes i tinc una rutina bastant normal, però jo m’entretinc fàcilment. Aquesta és l’època de la revenja dels frikis». Malgrat afrontar-lo amb positivisme, va reconèixer que el que pitjor porta és la falta d’esport: «És el que més m’està fotent, no poder esquiar, escalar o jugar a tennis». 

Sobre el canvi de format que ha patit ’La resistencia’ al no comptar amb públic al plató, l’humorista va reconèixer que al principi va ser complicat tirar endavant el programa en aquestes circumstàncies: «L’ambient que hi ha normalment és brutal, els primers dies que no vam tenir públic es va fer estrany». «Pots caure en alguna cosa que t’està fent gràcia a tu però que pot ser molt difusa perquè no tens la referència del públic», va explicar.