A 'SUPERVIVIENTES'

Ana María topa amb un tauró i Avilés la deixa tirada: «Ho sento, però soc molt jove»

Els concursants van protagonitzar una divertida escena mentre estaven pescant

supervivientes

supervivientes

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquesta setmana a ‘Supervivientes’, el grup dels mortals ha tingut un nou company entre les aigües que banyen la seva platja. Ana María Aldón José Antonio Avilés van sortir a pescar algun peix per al sopar, però es van trobar amb una cosa que no esperaven. «¡Un tauró! ¡Un tauró!», va començar a exclamar la dona d’Ortega Cano mentre nedava cap a la vora. 

Al principi, ni el seu company de pesca ni la resta de supervivents entenien què estava cridant. «¡Ves a ajudar-la!», va exclamar Rocío Flores des d’una roca, preocupada pel que podia estar passant. No obstant, quan el periodista va aconseguir entendre que estava fugint d’un tauró, va entrar en pànic i va seguir la mateixa estratègia que Ana María. 

Notícies relacionades

«Ha aparegut un tauró i quan he fet mitja volta no podia nedar més ràpid. Mare meva, quina por. Però un tauró dels grans, no com els que veig nedant per la vora», va assegurar la concursant uns minuts després durant uns totals a càmera. 

Finalment, tot va quedar en una divertida anècdota que va destensar l’ambient a la platja. «No sabia què deia, semblava que parlés en rus. Després he sortit corrents, ho sento però soc molt jove», va reconèixer Avilés. «El tauró se la pot menjar i tu no la salvaràs», va apuntar entre rialles Rocío.