FORTA DISCUSSIÓ

'Supervivientes': Rocío Flores esclata contra Avilés i surt en defensa de la seva mare

Els concursants han trencat la seva amistat després d'un dur encreuament d'acusacions

aviles-y-rocio

aviles-y-rocio

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’amistat de Rocío Flores i José Antonio Avilés ha esclatat pels aires. Després de l’esbroncada que van tenir dijous passat a la gala de ‘Supervivientes’, els concursants han tornat a protagonitzar una altra discussió monumental, que ha dinamitat per complet la relació entre tots dos. 

Tot va passar aquest diumenge en directe, durant l’emissió de ‘Conexión Honduras’. Quan Jordi González va connectar amb Playa Uva, els dos concursants estaven fent-se retrets. «Aquí has vingut a netejar la teva imatge, perquè sabies que la tenies molt tacada», va deixar anar Avilés a Rocío, que no donava crèdit a les paraules del que va ser el seu amic: «¿Que jo tenia la meva imatge tacada? ¿Però tu en quin món vius?». 

«No et donaré el gust que em posis una demanda, que és el que vas buscant», va afegir el col·laborador de ’Viva la vida’ mentre el to de la discussió anava en augment. En aquell moment, Rocío va afirmar que Avilés havia anat a l’illa amb la intenció de fer-li una entrevista exclusiva, una cosa que l’al·ludit no va negar: «No la volia. Bé, sí, com tots»

Però la part forta de la baralla verbal va arribar quan Avilés va portar a col·lació el tema de la mare de Rocío, després que ella esmentés els seus dos cognoms. «Preocupa’t d’arreglar el que et passa amb el segon», li va etzibar, fent referència a Rocío Carrasco. «Jo no haig d’arreglar res amb ningú, tinc la consciència molt tranquil·la. Si pretens fer-me mal amb la meva mare, puja aquí dalt i balla», va respondre. 

Notícies relacionades

«Jo tinc molt clar qui soc en la vida. Sé qui és el meu pare i qui és la meva mare, que ho seran fins al dia que em mori», va afegir Rocío, visiblement nerviosa per les acusacions d’Avilés. Lluny de calmar les aigües, el periodista va continuar afegint llenya al foc: «Potser hauries de no insinuar coses del teu pare i mantenir-te en silenci». 

«¿Què he parlat o insinuat de la meva mare?», es va preguntar Rocío, que va voler deixar les coses clares. «Mai, mai, des que tinc la majoria d’edat, m’ha passat pel cap la idea de fer una exclusiva parlant malament de la meva mare, perquè m’ha parit i és la meva mare», va assenyalar.