A TWITTER

Hermann Tertsch carrega contra Jorge Javier amb un comentari homòfob: «Estan histèriques»

El presentador va denunciar fa uns dies que està sent víctima d'una campanya que difon notícies falses

hermann-jorge-javier

hermann-jorge-javier

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jorge Javier Vázquez revelava fa uns dies que està sent víctima d’una campanya a les xarxes socials, orquestrada per l’extrema dreta, que es dedica a difondre notícies falses. El presentador de ‘Sálvame’ denunciava que va començar a rebre «milers de missatges» diaris arran de la publicació d’un vídeo manipulat en el qual es descontextualitzaven unes paraules que va dir fa anys.

Notícies relacionades

Entre els usuaris que han atacat el comunicador de Telecinco hi ha algun rostre conegut. Un d’ells és Hermann Tertsch, eurodiputat de Vox. En un missatge que acompanya amb el vídeo en el qual Jorge Javier explica la situació que està travessant, arremet contra ell amb unes dures paraules.

 «És difícil recordar una ostentació d’indignitat i servei arrossegat i sense embuts com l’espectacle d’aquest pobre diable», va dir Tertsch en el seu compte, on també va deixar anar un comentari amb caires homòfobs al qualificar el presentador com una «histèrica»: «Ni un esclau amb dècades d’humiliacions. Ni ensinistrat en el lacaïsme pilota per Juanito Cruz. Estan histèriques. ¡El que ens queda per veure!».