RETROBAMENT

Els actors de 'Vaya semanita' es reuneixen per explicar «els avantatges» del confinament

El format que va triomfar durant 10 temporades a ETB2 ha tornat per posar un toc d'humor a la quarantena

vaya-semanita

vaya-semanita

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La setmana passada, els protagonistes de ‘Camera Café’ es van retrobar en un vídeo per conscienciar de la importància de quedar-se a casa durant la crisi del coronavirus. I aquest dimecres, els actors d’un altre recordat programa de televisió han tornat a ajuntar-se per posar un toc d’humor a uns moments tan difícils. Es tracta de ‘Vaya semanita’, el format d’esquetxos que va triomfar durant deu temporades a ETB2.

«Alguns actors i actrius, un guionista, una muntadora i un director que vam passar per ‘Vaya semanita’ hem fet aquest vídeo, esperant que us agradi i us arrenqui molts somriures i algun riure», assenyala Andoni Agirregomezkorta, que va ser presentador de l’espai que va guanyar un premi Ondas i dos premis de l’Acadèmia de Televisió.

Notícies relacionades

 

Gorka Otxoa, Iker Galartza, Maribel Salas, Alejandro Tejeria, Elisa Lledó, Carly Urbina, Julian Azcarate, Ramón Merlo, Laura de la Calle, Lander Otaola, Nerea Garmendia, Miriam Cabeza, Leire Ruiz, Susana Soleto, Itziar Lazkano, Pablo Salaberri, Santi Ugalde, Humberto Gutiérrez, Diego Pérez i Javier Antón són els actors que han fet possible aquest ‘revival’, que rescata alguns dels persones més recordats del programa, com el Txori i el Jonan de Baraka.