A DISNEY+

Rosario Dawson serà Ahsoka Tano en la segona temporada de 'The Mandalorian'

La coneguda actriu fitxa per la sèrie ambientada en l'univers de 'Star Wars per donar vida al popular personatge

rosario-dawson

rosario-dawson

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Disney+ va aterrar a finals de març a Espanya amb la primera temporada de ’The Mandalorian’, ambientada en l’univers de ’Star Wars’, com un dels seus principals reclams. Després de les bones crítiques i la gran acollida que ha tingut a tot el món, la sèrie que ha convertit Baby Yoda en un dels personatges de l’any ja prepara la seva segona tanda de capítols, que arribaran previsiblement a la tardor d’aquest mateix any.

Els nous episodis de ‘The Mandalorian’, dels quals, de moment, no es coneixen gaires detalls, comptaran amb la incorporació d’un dels personatges més estimats pels fans de ’Star Wars’. Ahsoka Tano, protagonista de la sèrie animada ’Star Wars: the Clone Wars’, també apareixerà en la ficció de Disney+.

Notícies relacionades

L’encarregada de donar-li vida serà Rosario Dawson, tal com informen diversos mitjans nord-americans. L’actriu, coneguda pels seus papers en pel·lícules com ’Sin City’ o ’Siete almas’, s’afegeix a l’elenc encapçalat per Pedro Pascal. Durant el mes de gener, ella mateixa es va postular a Twitter per al paper que finalment ha aconseguit.

Jon Favreau, creador i ‘showrunner’ de ‘The Mandalorian’, va informar el mes de desembre passat que la segona temporada de la sèrie arribarà Disney+ a finals de l’any 2020. Haurem d’esperar a la confirmació oficial per comprovar si el coronavirus afecta o no el calendari de producció, tal com ha passat amb altres projectes audiovisuals.

Temes:

Disney+