A 'LA VIDA MODERNA'

David Broncano conclou la seva polèmica amb Andrés Pajares: «Em va dir que no volia un titular així»

El presentador va mantenir una conversa amb el veterà actor per aclarir el succeït

david-broncano

david-broncano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

David Broncano va concloure aquest dilluns la polèmica en què s’ha vist embolicat per un titular d’Andrés Pajares. El veterà actor va concedir fa uns dies una entrevista en què afirmava: «Broncano i els humoristes de moda no em fan cap gràcia», paraules que ell mateix es va encarregar de desmentir en el seu compte d’Instagram. 

«Tremend error en el titular d’una bona entrevista. Publiquen aquest titular posant a la meva boca una cosa que mai vaig dir, Broncano és un gran humorista i l’admiro. Una vegada més, escriuen el que els dona la gana», va lamentar Pajares en el seu compte personal. 

Ahir a ‘La vida moderna’, Broncano va revelar que ha mantingut una xerrada amb l’intèrpret en què van aclarir el tema. «Em va deixar un missatge dient-me que havien tret un titular que ell no havia dit tal qual. Em va dir que no volia que m’enfadés, que li agrada el que fem», va explicar a l’espai de cadena SER

Notícies relacionades

L’humorista va remarcar que va tenir «una conversa molt bonica» amb Pajares, que li va trucar per explicar-li «la història»: «Em va dir que no volia un titular així i que ni recordava que haguessin ficat el meu nom pel mig». «Li vaig dir que no es preocupés i que si no li agrada el que fem, em sembla perfecte, perquè jo li admiraré igual», va comentar el presentador. 

El mateix Broncano va voler compartir amb els seus oients la seva pròpia visió dels fets: «Veient l’entrevista, és veritat que la pregunta anava amb navalla. Ficava el meu nom en una pregunta de dos paràgrafs». «És un truc molt clàssic de l’entrevistador que busca aquest titular», va apuntar per la seva part Quequé.