A 'CUATRO AL DÍA'

Joaquín Prat als polítics que cobren dietes i desplaçaments: «¿No us cau la cara de vergonya?»

El presentador de Cuatro va llançar un contundent missatge a la classe política des del seu programa

joaquin-prat

joaquin-prat

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Cuatro al día’ va informar aquest dimecres del sou actual que mantenen els polítics del nostre país, també confinats a casa seva des del 14 de març. La copresentadora del programa, Mónica Sanz, va revelar que la majoria dels membres del Congrés dels Diputats no s’han descomptat els plus de les dietes i desplaçaments, cosa que va provocar la indignació de Joaquín Prat. 

Notícies relacionades

«¿Com pots cobrar dietes de manutenció i desplaçament si està el país aturat? ¿On et desplaces? ¿On menges que no sigui a casa teva? ¿Com és possible que no els caigui la cara de vergonya?», va dir el periodista visiblement enfadat. Sanz, per la seva banda, va deixar caure una altra possibilitat: «Donem-los l’oportunitat de renunciar una vegada les han cobrat». «Potser en aquesta nòmina de març no hi ha hagut temps de no incloure aquests gestos», va apuntar. 

«Però si estem confinats des de mitjans de març. Els autònoms no tenen activitat, la gent està sent víctima dels ertos. La gent no guanya diners, no cobra», va denunciar el presentador, que va voler aclarir la seva actitud: «No estic parlant de si cobren més o menys. Crec que la classe política està mal pagada per a l’enorme responsabilitat que té». Però, cony, no pots cobrar una dieta ni desplaçament si no vas a treballar», va argumentar.