A 'SÁLVAME'

Jorge Javier, fart de la «politització» del coronavirus: «No es pot utilitzar per carregar-nos el Govern»

El presentador considera que la malaltia s'està utilitzant «per dividir la societat»

jorge-javier-vazquez

jorge-javier-vazquez

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest cap de setmana ‘Sábado Deluxe’, Jorge Javier Vázquez va entrevistar en directe la ministra d’Igualtat, Irene Montero, i la vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís. Una entrega amb un marcat to polític que el presentador va rescatar aquest dilluns a ‘Sálvame’ per denunciar els atacs que va rebre durant la seva emissió: «Mentre estava treballant, rebia missatges que em posaven els pèls de punta. Missatges insultants».

En una conversa amb el director del format vespertí, David Valldeperas, Jorge Javier va lamentar que el coronavirus s’hagi «polititzat». «La societat està molt polaritzada, i està d’acord o en contra del que està fent el Govern. El coronavirus s’està utilitzant per dividir la societat», va assenyalar durant la seva reflexió. 

Així mateix, el presentador va explicar que la seva tasca en aquests moments no és la de criticar o posar en un compromís els seus entrevistats: «Si jo dono pas a Irene Montero, l’altra part entén que el que he de fer no és escoltar, sinó donar-li hòsties fins al cel del paladar». «Aquesta no és la meva comesa», va voler deixar clar. 

D’altra banda, va destacar la necessitat d’«anar tots a l’una» en unes circumstàncies com les actuals: «¿Tu creus que el Govern vol matar la gent? ¿Que si pogués comprar mascaretes i respiradors no en compraria?». «M’agradaria que els polítics estiguessin a l’altura i que es demanessin responsabilitats quan acabi tot. Però el que no es pot fer és utilitzar el coronavirus per carregar-nos el Govern, això no és demanar responsabilitats», va apuntar. 

«He sigut víctima d’un partit polític»

Notícies relacionades

Jorge Javier va recordar que mai ha tingut inconvenient a declarar-se com a a votant d’esquerres ni a compartir les seves opinions polítiques, però considera que no és el moment per fer-ho: «Ho he fet sempre en moments en què he cregut que el país tampoc estava tan malament com ara». «La meva tasca ara no és enervar gent que ens veu. Amb aquest tipus de situacions, surto d’aquest cercle i em limito a informar i no a opinar», va explicar. 

Abans de tancar aquest assumpte per continuar amb el programa, Jorge Javier va denunciar que ha sigut víctima d’un partit polític que ha utilitzat vídeos d’ell trets de context. «Ja saben a quin partit polític em refereixo. Intento per tots els mitjans no nomenar-lo, però poden saber quin partit és», va dir sense esmentar directament Vox.