A 'CUATRO AL DÍA'

Joaquín Prat, emocionat a l'entrevistar les bessones amb pell de papallona: «Quina lliçó de vida»

El presentador va xerrar en directe amb la Carla i la Noa, dues petites de cinc anys que fa quatre mesos que són a l'hospital

joaquin-prat

joaquin-prat

1
Es llegeix en minuts

Joaquín Prat, presentador de ‘Cuatro al día’, va entrevistar aquest dimecres la Carla  i la Noa, dues germanes de 5 anys que fa quatre mesos que són a l’hospital al patir una malaltia rara anomenada pell de papallona. Abans de connectar amb elles i amb la seva mare, el periodista va donar pas a un vídeo protagonitzat per les petites que s’ha viralitzat a les xarxes socials. «Nosaltres no ens queixem. Vosaltres, que porteu uns dies a casa, ¿ja us queixeu? És pel vostre bé. ¡Queda’t a casa!», recomanen.

Després de veure les imatges, Joaquín Prat es va emocionar i gairebé no va poder articular paraula. «Quines cracs, quatre mesos acumulen elles a l’hospital i no perden el somriure. Tenen una vida als ulls i unes ganes de descobrir el que hi ha fora... Però encara no poden fer-ho», va dir el comunicador amb els ulls vidriosos, que mentre parlaven els seus col·laboradors, va apuntar xiuxiuejant: «Quantes lliçons de vida».

Notícies relacionades

Uns segons després, Prat va poder xerrar amb la Carla i la Noa a través d’una videotrucada. «El missatge transmet tanta força i tanta realitat...», va destacar el presentador davant de les dues petites, que des de l’Hospital La Paz de Madrid, van explicar com és el seu dia a dia. «Pintem, juguem i mengem», van comptar amb l’ajuda de la seva mare, que va voler intervenir a ‘Cuatro al día’ per donar visibilitat a la malaltia.

«És una malaltia rara, volem que la gent la conegui i sàpiga que existeix. Desgraciadament, en el dia d’avui no hi ha cura, però estem lluitant per això, perquè es pugui finançar un bon tractament perquè puguin tenir una millor qualitat de vida», va explicar la dona en l’espai vespertí de Cuatro.