OPINIONS DIFERENTS

Els familiars dels concursants de 'Supervivientes', dividits: ¿els han de comunicar la crisi del coronavirus?

Antonio David Flores i Christofer prefereixen que no sàpiguen el que està passant, mentre que la defensora d'Ivana i Maite Galdeano opinen el contrari

supervivientes

supervivientes

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Supervivientes’ va viure aquest diumenge una de les seves gales mes anòmales de la seva història. ‘Conexión Honduras’, el debat presentat per Jordi González, es va emetre per primera vegada sense públic en plató a causa de l’alerta sanitària pel coronavirus. Una situació que ha paralitzat el país i que els concursants, que estan a Hondures, encara desconeixen avui. 

«La situació dels supervivents és diferent, estan aïllats i viuen en una bombolla d’innocència, separats de la resta del món, però estem en l’obligació d’informar-los del que està passant a Espanya i a mig món», va començar dient ahir a la nit el presentador després de fer una reflexió sobre l’estat en el qual es troba la societat. 

No obstant, no tots els familiars es van mostrar partidaris de comunicar-los el que està passant. Un d’ells va ser Antonio David Flores, pare de Rocío: «No estic gaire d’acord en explicar-los als concursants això del coronavirus. Ells estan allà aïllats i podria arribar a ser una preocupació, un motiu per desestabilitzar-los

En aquesta mateixa línia es va mostrar Christofer, el nòvio de Fani. «A mi no em sembla bona idea que se’ls hi digui, crec que els desestabilitzarà. És posar-los una preocupació innecessària, és millor que quan arribin aquí sàpiguen la notícia», va argumentar l’exparticipant de ‘La isla de las tentaciones’

En el bàndol contrari es va mostrar Maite Galdeano, mare de Cristian Suescun, que també va compartir la seva opinió sobre aquest assumpte: «Sabem que és molt delicat que tinguin notícies de l’exterior, però vist l’impacte tan fort a nivell mundial, que determini això qui hagi de fer-ho. Si es parla des de la normalitat ho poden entendre». 

Notícies relacionades

Claudia, cosina d’Ivana Icardi, va traslladar al presentador el seu desig que els expliquin la realitat del que està passant. «A partir del moment que l’OMS declara que és una pandèmia, crec que és responsable comunicar-l’hi. Entenc que els pugui afectar, es preocuparan i estaran pendents d’això, però tenim l’eina de dir-los que està tot bé», va afirmar. 

Després d’escoltar els arguments dels familiars, Jordi González va explicar que el programa farà «un sondeig» entre tots els familiars per prendre una decisió. «És una qüestió ètica, és una cosa tan important que se’ls diu o no se’ls diu», va apuntar el presentador, que va voler remarcar que els concursants «estan segurs a Hondures, d’això no n’hi ha dubte».