DUR ENFRONTAMENT

Antonio David i Belén Rodríguez, a crits al plató de 'Supervivientes': «Exposa els seus fills per viure d'ells»

Els enemics íntims van coincidir davant de les càmeres i van protagonitzar un brutal encreuament d'acusacions

supervivientes

supervivientes

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El plató de ‘Supervivientes: Connexión Honduras’ va ser aquest diumenge ben calenta. Antonio David Flores i Belén Rodríguez, que va reaparèixer a la televisió després de la seva sortida de ‘Sálvame’, van protagonitzar un monumental enfrontament per unes imatges de Rocío Flores en què plora al pensar en la seva mare. 

Belén, amiga de Rocío Carrasco, va sortir llavors en defensa de la progenitora de la concursant: «No parla dels seus fills per protegir-los, el contrari del que fa el pare». «¡Perquè et té a tu i els sequaços com tu per parlar amb ella!», va exclamar a crits Antonio David, assenyalant a la col·laboradora, mentre s’aixecava del seu lloc. 

La tertuliana va mantenir la seva actitud i va assegurar que el pare de Rocío Carrasco fa 20 anys que parla dels seus fills  «per viure d’ells». «Si jo no fos aquí, ¿on series tu? Fa 20 anys que parles de nosaltres, criticant-nos. No t'estima ningú, a veure si te n’assabentes», va contraatacar ell. 

 

Notícies relacionades

«Quan jo vaig estar a ‘GH VIP’, aquesta noia va arruïnar el meu concurs. Ara pretén fer el mateix amb el concurs de la meva filla i no l’hi permetré», va assegurar Antonio David enmig de la seva acalorada baralla amb Belén Ro. «Jo no vaig arruïnar el teu concurs. Com la teva vida, te’l vas arruïnar tu sol»

«La que vas acabar arruïnada vas ser tu, que te’n vas anar per la porta del darrere de ‘Sálvame’ i no hi ha ningú que et doni suport», va deixar anar el defensor de Rocío davant d’una Belén que va voler deixar clar que manté una bona relació amb els seus excompanys. «Si no vol que els altres parlem de la seva filla, que no l’hagués exposat i no l’hagués ficat en un ‘reality’», va concloure.