EN 'EL INTERMEDIO'

Sandra Sabatés respon a Vox, Cs i el PP: «Sola o acompanyada, sòbria o borratxa, vull arribar a casa»

La presentadora de La Sexta es va dirigir a les forces de la dreta després de la polèmica pel lema feminista utilitzat pel Ministeri d'Igualtat

sandra-sabats

sandra-sabats

1
Es llegeix en minuts

‘El intermedio’ va abordar aquest dijous la polèmica que ha causat el lema feminista ‘Sola i borratxa vull arribar a casa’, utilitzat pel Ministeri d’Igualtat a escassos dies del Dia de la Dona per anunciar la nova llei de llibertat sexual. Després dels atacs de la dreta, Sandra Sabatés va realitzar ahir a la nit un aplaudit al·legat en el programa que presenta amb el Gran Wyoming

«Com cada any, la celebració del 8-M arriba amb una polèmica que sembla voler enterbolir el veritable significat d’aquesta jornada», va començar dient la presentadora abans de dirigir-se a Vox, el PP i Ciutadans: «Les forces de la dreta semblen no voler entendre l’expressió ‘Sola i borratxa vull arribar a casa’». 

La periodista va insistir que «aquesta frase no reivindica el consum d’alcohol; reivindica que qualsevol dona tingui la llibertat de poder caminar pel carrer sense córrer el risc de ser agredida sexualment i que ho pugui fer en qualsevol circumstància». «És a dir, senzillament, tenir els mateixos drets que un home quan surt al carrer», va afegir. 

Notícies relacionades

D’altra banda, Sabatés va posar en relleu les «dues explicacions» que troba per estar en contra d’aquesta proclama: «Voler tergiversar la realitat per obtenir un rèdit polític o una cosa encara més preocupant, que és desconèixer la realitat que viuen milers de dones quan tornen a casa a la nit». 

«Preocupades, alerta, amb les claus a la mà, fingint parlar per telèfon o accelerant el pas quan es creuen amb un home», va dir la comunicadora, que va posar exemples de situacions que «pràcticament totes les dones hem viscut, però no volem tornar a viure». «Per això, en qualsevol circumstància, sola o acompanyada, sòbria o borratxa, vull arribar a casa», va finalitzar. 

Temes:

El Intermedio