LLÀGRIMES A HONDURES

Rocío Flores s'enfonsa al parlar per primera vegada de la seva mare en 'Supervivientes'

La jove concursant es va emocionar quan Jorge Javier Vázquez li va fer una pregunta sobre Rocío Carrasco

rocio-flores

rocio-flores

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els dies a l’illa de ‘Supervivientes’ són molt llargs i Rocío Flores s’ha animat a compartir detalls de la seva vida personal amb els seus companys. Durant l’última setmana, la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores ha confessat que li agradaria tenir un nadó abans de casar-se i que no descarta que el seu primer fill arribi abans del que molts pensen. Però, a més, també ha parlat de la complicada relació que manté amb la seva mare. 

«¿Algun dia podrà canviar la situació amb ella?», li va preguntar Cristian Suescun, i ella va respondre: «És clar, tot pot canviar en la vida». Després d’haver escoltat aquestes paraules, Jorge Javier Vázquez no va voler deixar escapar l’oportunitat d’aconseguir més declaracions sucoses de la jove concursant durant la tercera gala del ‘reality show¡. 

El presentador li va preguntar que com havia encaixat la pregunta de Cristian, a la qual va preferir restar-li importància: «És una pregunta més; no crec que ho faci amb maldat». «Estàvem parlant de la família i a mi em xoca que no mencioni la seva mare», va defensar el germà de Sofía Suescun mentre Rocío Flores el frenava: «Ja, ja, ens ha quedat clara la pregunta». 

Notícies relacionades

Seguint aquest fil, Jorge Javier li va fer una altra qüestió relacionada amb la seva mare: «¿Creus que per curiositat haurà vist alguna vegada el programa?». «Si et dic la veritat, tot i que em dolgui en l’ànima, ella ja va donar la seva resposta», va contestar la concursant, fent referència a les polèmiques declaracions de Rocío Carrasco abans que viatgés a Hondures. «Només veig Netflix. ¿Això ho fan allà?», va deixar anar la filla de Rocío Jurado. 

El presentador no en va tenir prou amb aquesta resposta i va continuar pressionant la ‘supervivent’: «¿T’agradaria que veiés el programa?». «No ho sé, Jorge. Home, és clar, jo que sé. És igual, deixa-ho», es va limitar a respondre ella, que es va enfonsar i va començar a plorar davant els seus companys. Al veure la seva reacció, el conductor del ‘reality’ va decidir canviar de tema i continuar el programa.