PÀNIC A L'ILLA

Una serp aterreix els concursants de 'Supervivientes': «Això et pica i et mata»

El rèptil va sembrar la por entre alguns dels participants del 'reality show', com Rocío Flores i Ferre

supervivientes

supervivientes

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Durant les últimes hores, els concursants de ‘Supervivientes’ han estat acompanyats al campament per una visitant inesperada. El grup no donava crèdit al veure una serp que es movia entre els arbres, a prop del lloc en el qual tenen instal·lat el seu refugi.

Mentre xerraven tranquil·lament, Fani va ser l’encarregada de donar la veu d’alarma. «¡Ai! ¡La serp, la serp!», va exclamar l’exconcursant de ‘La isla de las tentaciones’, que es va posar en el pitjor dels escenaris possibles. «Però que això és una boa, això et pica i et mata», va assegurar mentre alguns dels seus companys afirmaven que l’animal no era perillós. 

 

Sens dubte, els supervivents que por van sentir al veure la serp van ser Rocío Flores i Ferre. «Em fa molt fàstic, t’ho prometo», deia la filla d’Antonio David i Rocío Carrasco sense perdre de vista el rèptil, que continuava tranquil·lament el seu recorregut entre les branques. 

Notícies relacionades

Davant les càmeres, la jove concursant explicava que havia sentit «pànic» al contemplar l’escena. «Em fa molt fàstic de veritat, t’ho prometo», reafirmava. Ferre, per la seva banda, tampoc va amagar el terror que va sentir al veure la serp: «Em fa por, sempre m’han fet molta por». 

«M’han dit que obre molt la boca, i penso, a veure si m’agafarà un peu, una mà o alguna altra cosa mentre dormo. Avui dormo a fora, a la intempèrie», va assegurar l’exparticipant de ‘Super Shore’.