TORNA A TELECINCO

María Teresa Campos es trenca a 'Sálvame': «Estaba farta que em diguessin cornuda»

La comunicadora, que va tornar al plató de l'espai vespertí per celebrar el 30è aniversari de Telecinco, va negar que tingui un nou nòvio després de la seva ruptura amb Edmundo Arrocet

maria-teresa

maria-teresa

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco va celebrar aquest dimarts el seu 30è aniversari rebent als seus estudis alguns dels rostres més mítics de la cadena. Una d’elles va ser María Teresa Campos, que a més de retrobar-se amb Ana Rosa Quintana, a la tarda va visitar els seus excompanys de ‘Sálvame’. La que va ser defensora de l’espectador va xerrar amb Paz Padilla i va dedicar unes boniques paraules a l’espai produït per La Fábrica de la Tele. 

«Vosaltres heu creat una cosa nova i diferent a la televisió, una cosa que no existia. Els que fan el programa es converteixen alhora en protagonistes», va explicar la veterana comunicadora, que també va assegurar que «hi ha països on han copiat» el format líder de les tardes. 

No obstant, María Teresa també va reconèixer que hi ha dies en què s’ha sentit incapaç de posar el programa a la seva televisió: «Us vaig deixar de veure per salut. No podia veure ni la capçalera, perquè tot just començar el programa ja estava el faldó parlant de mi o de les meves filles». 

I és que, durant els últims mesos, ‘Sálvame’ ha dedicat gran part de la seva escaleta a la ruptura sentimental de la periodista amb Edmundo Arrocet, un dels episodis més durs a què s’ha enfrontat durant els últims anys. 

Notícies relacionades

Precisament, la convidada també es va pronunciar sobre aquest assumpte i no va poder evitar posar-se a plorar. «Cal passar coses molt dolentes en la vida, i jo les he passat. En el dia d’avui encara no les entenc», va reconèixer María Teresa abans d’apuntar que «hi ha moltes maneres de fer les coses». 

«No és el perquè, sinó el com. Em sembla molt bé que es creguin que tinc un nòvio tot i que no el tingui, perquè ja estava farta que em diguessin que era la cornuda d’Espanya», va deixar anar María Teresa amb llàgrimes als ulls. Al rebre els aplaudiments del públic i un gest d’afecte de Mila Ximénez, la malaguenya es va recompondre i va continuar xerrant amb els tertulians.