A L'OEPM

Fani registra com a marca el crit viral '¡Estefaníaaaa!' de 'La isla de las tentaciones'

La concursant hauria anat a l'Oficina Espanyola de Patents i Marques per sol·licitar la inscripció del crit que va popularitzar Christofer

fani

fani

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Milions d’espectadors van seguir setmana rere setmana ‘La isla de las tentaciones’,el format revelació emès per Telecinco i Cuatro durant el primer trimestre televisiu de l’any. Però sens dubte, si s’hagués de destacar un sol moment del ‘reality show’ seria el mític crit que va popularitzar Christofer a l’assabentar-se que la seva parella li havia sigut infidel amb un altre noi. 

«¡Estefaníaaaa!», va exclamar després de veure les imatges que li van trencar el cor. Una escena inoblidable que es va convertir en un dels fenòmens virals més grans dels últims temps, amb el jove xilè corrent sense rumb per la platja i trucant desesperadament a la seva nòvia. Tenint en compte la repercussió del crit, no és estrany que la mateixa Fani hagi decidit moure fitxa. 

Segons revela Cinco Días, l’actual concursant de ‘Supervivientes’ ha registrat la paraula ‘Estefaníaaaa’ a l’Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM). Abans de posar rumb a Hondures, hauria sol·licitat la inscripció del seu nom seguit de tres as, cosa que li permetria vendre en exclusiva tots els productes de marxandatge que poguessin portar inscrit el punyent crit de Christofer.

Notícies relacionades

Aquest mitjà recull que si tot surt segons el previst,Fani passaria a tenir el dret exclusiu de la marca. Fins i tot podria oposar-se al registre d’altres versions que poguessin donar lloc a confusió. D’aquesta forma, si una altra persona volgués utilitzar la marca, hauria de negociar amb la participant del ‘reality’ per obtenir una llicència sense incórrer en una infracció. 

Per inscriure la paraula que tant dolor li va causar a Christofer, que finalment va decidir perdonar Fani i reprendre la seva relació amb ella, la jove ha hagut de pagar una taxa de 125 euros. En el cas que hagués comptat amb els serveis d’un especialista, s’hi sumarien 250 euros més en concepte de despeses de tramitació i assessorament.