XARXES SOCIALS

Pluja de crítiques a 'Espejo público' per entrevistar l'autor d'una brutal pallissa

El programa de Susanna Griso va emetre una entrevista amb el responsable d'una agressió

espejo-publico

espejo-publico

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest dijous al matí, ‘Espejo público’ va sorprendre els seus espectadors al fer una entrevista al responsable d’una brutal pallissa. Els fets van passar fa uns dies, quan el Raúl, un jove raper de Múrcia, va acabar hospitalitzat després d’intentar evitar l’agressió masclista d’un home a la seva parella.

Ahir el matinal d’Antena 3 va mostrar la versió del Manuel, l’agressor del Raúl, en una entrevista que ha sigut molt criticada a les xarxes socials. «Era una discussió de parella que no va sortir dels límits. Aquest noi ho va malinterpretar, el vam convidar que se n’anés i ell va insistir. No sé com s’ho va agafar, vam acabar discutint i ens vam barallar», va dir.

Notícies relacionades

Als espectadors no els ha agradat gens que el programa de Susanna Griso li hagi donat veu al presumpte responsable dels fets, que va assegurar sentir-se «destrossat» i «molt malament» al veure les imatges de l’estat en què va deixar el Raúl. «Em trobo fatal, no puc ni dormir ni menjar del remordiment que tinc», va afirmar el Manuel.

«Al matí donant veu a maltractadors i defensors de ‘manadas’», va escriure un usuari de Twitter, mateixa xarxa social en què es poden llegir altres comentaris molt crítics amb l’espai. «Quin fàstic de programa»«carronya»«sou tan repugnants com ell» «quins hipòcrites» són alguns dels missatges que circulen per la xarxa.