FINAL DEL MISTERI

Najwa Nimri revela el secret més gran de 'La resistencia': ¿Què hi ha dins de la caixa?

L'actriu va ser l'encarregada de revelar davant de l'audiència què hi ha a l'interior del misteriós objecte

najwa-nimri

najwa-nimri

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El secret més ben guardat de ‘La resistencia’ va quedar al descobert aquest dijous. Durant el seu pas per ‘late night’ de #0, Najwa Nimri va revelar el que hi ha dins de la caixa misteriosa que només els convidats de David Broncano havien pogut veure fins ara. Sis mesos després, els fidels espectadors del format per fi van conèixer el contingut de l’objecte que tantes reaccions ha provocat en els personatges entrevistats pel presentador. 

«Puta gent tio», va dir l’actriu de ‘Vis a vis’ entre rialles quan va fer un cop d’ull a l’interior de la caixa. «M’esperava alguna cosa molt més merda», va afirmar abans d’adreçar-se al públic: «Jo us diria el que hi ha però no us farà ni punyetera gràcia si ho explico, és per veure-ho». No obstant, Nimri va canviar d’opinió i va intentar convèncer Broncano perquè la deixés compartir l’experiència amb l’audiència

«¿Si ho dic em denuncieu de veritat?», li va preguntar la intèrpret, ja que els convidats s’enfrontaven a una suposada multa de 50.000 euros si donaven a conèixer el secret. «Els has de pagar, el contracte és vàlid, no és broma. A més tens molta pasta, a una altra persona potser no, però a tu te’ls cobrem segur», li va dir l’humorista mentre el públic al plató animava Nimri que ho expliqués. No obstant, després de la insistència de la seva convidada, Broncano va donar la seva autorització perquè revelés el que acabava de veure

Notícies relacionades

D’aquesta forma, Nimri va començar a relatar el contingut de la caixa: «Quan l’estàs mirant veus un vídeo. Sembla que algú està tallant una pota de pernil. El que passa és que vas veient com la tallen, i el més graciós és que cauen restes a terra i un gosset comença a ensumar-los». 

«Llavors s’obre el pla i és un paio amb una durícia al peu, rotllo pernil de Jabugo, tallant-se la planta», va explicar l’actriu mentre els oients començaven a celebrar el final del misteri. «És tot molt realista, espanyol, estrany. És un vídeo només digne d’aquest lloc», va afirmar a ‘La resistencia’.