BRONCA A L'ACADÈMIA

Noemí Galera dona un nou toc d'atenció als concursants d''OT 2020' per faltar a classe

La directora ha reunit els alumnes per llançar-los una petita bronca per la seva actitud

noemi-galera

noemi-galera

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Noemí Galera s’ha tornat a posar seriosa amb els concursants d’‘OT2020’. «Començo a estar una mica farta de diverses coses», ha començat dient aquest dimecres després de reunir els alumnes de l’Acadèmia a la sala d’estar. La directora ha decidit donar-los un nou toc d’atenció al veure que Gèrard i Rafa no havien acudit a primera hora del matí a la classe de fitnes impartida per Cesc Escolà

«A classe és obligatori anar-hi. Sigui la classe que sigui. Entenc que Eva té una infecció, té una pedra al ronyó i li fa mal. Ha intentat fer la classe i no ha pogut», ha assenyalat Noemí, que també s’ha mostrat comprensiva amb Hugo: «Té tendinitis i ha fet la classe com ha pogut»

Molt diferent ha sigut el to amb què s’ha dirigit a Gèrard i Rafa: «¿Però vosaltres dos? Ho sento molt, però per un mal de cap no s’ha d’estar al llit». A més, ha tornat a insistir en la importància de dormir bé: «Potser és falta de son. A la 01:30 del matí, Eva, Rafa i Gèrard eren a la sala de Capde. Si a aquella hora estàveu allà, fins a les 02:00 o així, com a mínim, no us en vau anar a dormir. Portem un mes i mig i teniu menys energia que jo, que tinc 53 anys.» 

Noemí: «¿Quin programa és aquest?»

Notícies relacionades

Noemí també els ha llançat un avís: «A partir d’ara m’és igual si us fa mal el cap o el que sigui. A classe de Cesc hi anireu». Aprofitant aquesta nova bronca, també els ha recordat que la franja entre les 16:00 i les 20:00 està destinada a treballar: «No es dorm a la tarda. M’és igual en el que treballeu, en la vostra cançó, en la coral, en composicions o en el que sigui. Però no vull a ningú més a les 19:00 fent la migdiada». 

«¿Què és això? ¿Quin programa és aquest? Si teniu son, us n’aneu a adormir a les 23:00 o abans. Rebentareu, us ho preneu en conya», ha continuat abans de recomanar-los que utilitzin «el sentit comú». «Si no descanseu, amb la tralla que porteu, rebentareu», ha apuntat mentre assenyalava Flavio directament: «En totes les classes s’hi ha d’estar ‘a full’, això ho dic per tu».